Botox en fillers in Groningen

Legitimatie

Legitimeren met een ID-kaart of paspoort is verplicht wegens de veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd in oprichting.

Consult

Eén consult bij Looking Young is altijd gratis. Wel is het noodzakelijk om hiervoor een afspraak in te plannen.

Leeftijd

De minimale leeftijd om in aanmerking te komen voor een behandeling bij Looking Young is 18 jaar. Legitimatie meenemen is altijd verplicht.

Nacontrole

Eén nacontrole bij Looking Young is altijd gratis. Wel is het hiervoor verplicht een afspraak in te plannen.

Artsen

Alle artsen bij Looking Young zijn BIG geregistreerd.

Afspraak

Wanneer een afspraak wordt ingepland geldt deze voor één persoon. Een vriend(in) of familielid kan natuurlijk wel meekomen bij een afspraak. Maar voor deze persoon dient een aparte afspraak ingepland te worden indien deze een consult of behandeling wilt.

Inplannen

Afspraken kunnen via de E-mail of telefoon worden ingepland.

Let op

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts. Informeer jezelf daarom goed naar de arts(en) voordat je besluit een behandeling te ondergaan. Op de website ietsmooier.nl staan uitgebreide reviews van veel cosmetische artsen in Nederland.

Voor meer informatie wat je te wachten staat na het inplannen van een gratis consult of afspraak kun je terecht op onze hoofdpagina. Je kan ons ook uiteraard bellen of een appje sturen.

Copyright © Looking Young – Botox Groningen
KvK: 3780747
BTW: NL226293117B01