Botox behandeling in Groningen bij Looking Young

Wat is botox?

Botox, ook wel bekend als Botuline Toxine in de medische wereld, is een stof die de prikkeloverdracht tussen de zenuw en de spier beïnvloedt. Daardoor kan de spier niet meer goed samentrekken of wordt de zweetproductie onmogelijk. Botox is een gezuiverd eiwit dat veel wordt gebruikt voor rimpelbehandelingen en volumebehandelingen. Wanneer het met een heel dunne naald in bepaalde spiergroepen wordt geïnjecteerd, ontspant de spier en wordt de spier tijdelijk stil gelegd. Hierdoor kan de huid zich herstellen op de plaats van de rimpel. Het eiwit wordt al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw gebruikt door neurologen en cosmetische artsen over de gehele wereld. Het middel wordt als veilig beschouwd en er wordt zelden melding gemaakt van een allergie voor dit product.

Botox in Groningen

Botox behandeling tegen rimpels in Groningen

Botox is erg geschikt om rimpels te bestrijden die door spiersamentrekkingen worden veroorzaakt. Verreweg de meeste behandelingen met dit eiwit worden gebruikt om rimpels in het gezicht te verminderen. Het effect van ervan is het beste bij rimpels die ontstaan als gevolg van gezichtsuitdrukkingen zoals, frons rimpels, horizontale lijnen op het voorhoofd, kraaienpootjes, afhangende mondhoeken, Gummy smile (tandvleeslach), wenkbrauwlift etc.
Het effect van de behandeling is na ongeveer tien dagen tot twee weken optimaal. De behandeling blijft ongeveer vier tot zes maanden effectief. Daarna moeten er vervolgbehandelingen komen voor een blijvend resultaat. De prijs van de behandeling is afhankelijk van het aantal eenheden dat wordt gebruikt. Gewoonlijk wordt er gerekend per behandelde zone-regio. Klik hier voor informatie over onze botox prijzen in Groningen.

Botox tegen overmatig zweten in Groningen

tegen overmatig zweten in Groningen

Het eiwit wordt ook gebruikt als behandeling tegen overmatig zweten. Dit werkt uitstekend en de zweetproductie neemt met 95% af. Het eiwit tegen overmatig zweten wordt voornamelijk toegepast bij de oksels, de handen en de voeten. Het effect van de behandeling is bij de oksels tussen de 6-12 maanden. Bij de voeten en handen is de behandeling 4-6 maanden effectief. Klik hier voor meer informatie over onze botox prijzen in Groningen.

Botox tegen migraine in Groningen

tegen migraine in Groningen

Botox wordt ook gebruikt voor de behandeling van migraine die vaak wordt veroorzaakt door een hoge spierspanning van spieren in het hoofd en de nek. De migraine gaat niet geheel weg maar de intensiteit neemt af en het aantal aanvallen worden minder. Uit onderzoek is gebleken dat toediening van de eiwit tegen bepaalde migraine uitstekend werkt. Hierdoor wordt de behandeling door de ziektekostenverzekeringen vergoed. U kunt vooraf met de ziektekostenverzekering en met ons overleggen. Klik hier voor meer informatie over onze botox prijzen in Groningen.

Belangrijke informatie

De injectie worden gegeven met een heel dun naaldje en is praktisch pijnloos. Gedurende een uurtje is de injectieplaats wat zichtbaar, daarna niet meer. Wel dien je de eerste 48 uur de sauna en zwaar sporten te vermijden omdat dat een negatieve invloed kan hebben op de duur van de effectiviteit. 

Copyright © Looking Young – Botox Groningen
KvK: 3780747
BTW: NL226293117B01