Onze

Botox behandeling in Groningen

Looking Youg biedt verschillende rimpelbehandelingen aan in Groningen. Botox en fillers zijn de meest voorkomende behandelingen die wij uitvoeren. Wij werken uitsluitend met de beste producten en ”A” merken op de markt die worden uitgevoerd door artsen die jarenlange ervaring hebben in de cosmetische geneeskunde. Voor alle behandelingen hebben wij uitgebreide informatie. Echter is het meest verstandige om bij interesse een gratis consult gesprek in te plannen bij ons. Hier zal één van onze artsen uitgebreid de tijd nemen om te kijken wat jou wensen zijn en hoe realistisch deze zijn. Onze artsen zullen altijd eerlijk advies geven.
Klik hieronder voor uitgebreide informatie over onze botox en filler behandelingen. Of bel ons gelijk en boek een gratis consult met één van onze artsen.

Botox behandelingen

Wij hebben uitgebreide informatie over onze botox behandelingen en wat jij het beste kan doen voor en na een botox behandeling. De meeste botox behandelingen worden gebruikt om rimpels tegen te gaan zoals kraaienpootjes, voorhoofd rimpels en frons rimpels. Maar er zijn meer behandelingen die met botox gebruikt worden en werken. Klik hieronder om verder te lezen over onze botox behandelingen. 

Botox behandeling in Groningen bij Looking Young
Filler behandeling in Groningen bij Looking Young

Ook voor onze filler behandelingen hebben wij uitgebreide informatie. FIllers worden gebruikt voor verschillende behandelingen. De meeste van onze klanten gebruiken een filler behandeling om hun lippen te verfijnen, egaal te maken en te vergroten. Ook zijn fillers populair voor het herstellen van de volume in het gezicht. Maar ook fillers worden voor veel meer behandelingen gebruikt. Klik hieronder om verder te lezen.

Copyright © Looking Young – Botox Groningen
KvK: 3780747
BTW: NL226293117B01